!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> MaartinaSwensson -

:))))

2011-01-21 / 01:55:44
HEJSAN! Detta nattinlägg är idag till för att ni ska gå in och titta på denna väldigt fina bloggen http://hjartbloggen.se/ som stöder hjärt och lungfonden och berättar om hur de som har organiserat själva välgörenhetskonserten som äger rum i landskrona den 26 februari, det är folk som uppträder det kommer vara bra ös. Jag tycker verkligen ni ska gå dit :). Kommer verkligen vara värt det, du kommer inte ångra dig en enda sekund! Alla pengarna de får in går till hjärt och lungfonden. Verkligen ett bra ändamål!!

Kolla bara här nedanför! Där har du affischen som representerar vem som ska uppträda och så vidare! :)



Verkligen intressant eller hur? Blir du inte också lika förvånad som jag att dom faktiskt kan lyckas göra något så bra & för ett så pass bra ändamål! Herregud. Jag är SÅ stolt över dig Fellebaby! :). Här nedan är en bild på en av arrangörerna som heter Felicia Ahlgren ! :) Så om du undrar någonting så är det bara att skriva till henne på facebook i privat meddelande så kommer hon på bästa sätt att besvara era frågor angående konserten ! :)

<----- Felicia Ahlgren :)





Nu ska jag sova! CIAO :D
Kommentarer!
Postat av: felicia

tack älskling<3

Kommenterat - 2011-01-21 / 02:19:38  | URL - http://ahlgrenfelicia.blogg.se/
Postat av: Tina

låter jättebra gjort :)

Kommenterat - 2011-01-21 / 10:15:38  | URL - http://atributetomyself.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: