Minst sagt annorlunda!

2010-12-31 / 21:57:41

HAHA, man slutar verkligen aldrig förvånas! Nyårsafton blev minst sagt inte som jag tänkt mig... Men men.

Klockan är snart 22.00 "bara" två timmar tills tolvslaget... Hoppas att människorna i stan smäller upp en del fina raketer så att man kan iallafall beundra dom hehe. För just nu är jag sjukt uttråkad!

Blir ingen nyårskyss eller tolvslagskyss eller vad man säger. Jag som hade hoppats på det perfekta slutet av året och den perfekta början av 2011 med en romantisk kyss med min älskling, men så blev det inte :/. Tråkigt nog!

Nej nu ska jag ladda ner lite filmer och mysa ner mig i sängen så att jag kan bli lite gladare iallafall, känns som om det behövs!

godiiiiiiiiiiis :D

Enda fördelen med en nykter nyårsafton är väl ändå bara det att jag inte kommer känna den hemska huvudvärken och den enorma segheten imorgon HAHA :D!

heheh

Men jag överlever. Jag kommer helt klart överleva denna kväll/natt/morgon, men kommer verkligen inte ha så skoj som jag egentligen tänkt mig. Men men, what to do :)

depp
En PUSS från mig till er, nu ska jag ut med Stella och sen blir det att krypa under det varma täcket efter att jag har duschat hihi :) MYSIGT VÄRRE SÄGER JAG BARA! ;D.


Chulululu! Nu är det dags.

2010-12-30 / 22:11:09
Jag hade en bekännardag igår, men jag tyckte verkligen det behövdes hehe. Så bra jag mår nu i efterhand!

Imorgon är det nyår, då blir det verkligen fest, SKÅL PÅ DET HELA HEHEHEHE!

Jag har iallafall världens underbaraste pojkvän hehehe :), ville bara uppmärksamma det lite!



Nej nu ska jag kila vidare, ha en fin dag! & om vi inte hörs så gott nytt år på er alla :)

Jag känner, att äntligen är allt på g emot en lösning, allt är så mycket bättre nu känner jag! Puss på hela närvaron helt enkelt :D

PUSS!

Smiling but close to tears, even after all this years...

2010-12-24 / 01:08:18
Idag är det dan före dopparedagen, imorgon är det julafton. Jag är nog den enda på jorden som verkligen INTE längtar... Men men det blir så när man gjort misstag och man skäms, men ändå vill gå in med rak rygg i rummet och kunna se släkten i ögonen igen. Får väl hoppas på det bästa. Vet iallafall att julafton kommer bli en extremt jobbig dag för mig imorgon. Hoppas jag överlever iallafall :)!

Min pojkvän är det bästa som finns, igår när jag tänkte mycket så sa han bara några meningar och sen blev jag överlycklig igen. För med dig mår jag som bäst. Saknar dig sååå sinnes mycket baby :/... Jag älskar dig Jonathan! Det gör jag verkligen. Jag är glad att jag äntligen har hittat någon som förstår mig, alltid kan stötta mig och så vidare! Du är verkligen det bästa som har hänt mig. Jag känner mig ärad att du orkar med mig, att du orkar med mitt humör och allt haha. Jag älskar dig helt enkelt! <3

Har dock haft en toppendag idag med pappa och Måna (pappas flickvän) och hennes barn då. Har bakat toscakaka, fyfan vad god den blev! :D. Sen har kvällen tillbringats till en jävla massa bingolotto-tittande, haha sick så tråkigt det är! Men men, vad gör man inte för släkten haha x).

Jag har rätt roligt på msn jag hehehehe. JAAAAG ÄR övertrött!

Tror jag ska lägga mig i sängen och kolla på en bra film och mysa ner mig under täcket hihi :D


Ja nu blir det så :D


PUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS! :D

Damp..

2010-12-22 / 20:58:43
Underbart, asmycket snö ute! Älskar att titta på snön utöver slätten men undviker nog helst att vara ute i det haha. Mina flashbacks på hur bra det gick med Jonte baby i snön, kan ju säga att jag blev blöt ! Minst sagt kan jag ju tillägga.

Är & hälsar på pappa på landet, faktiskt mysigt! Känns skönt nu när jag väl är här, fast innan dess kan jag ju säga att det var jobbigt i tanken hehe..

Här är myyyyycket mer snö än vad det är hemma, har varit innesnöade i flera dagar nu haha. Men men, så är det på landet haha.

Håller på att bli kung på Wii nu, spelar det där Crash Bandicott eller hur fan det stavas, den där räven haha... Sjukt roligt! ;D

Sitter här framför brasan och tänker lite :)... Kändes som det behövdes!

I would do anything for love and especially for you baby, cause you are everything I need!

Imorgon blir det julmat och alltihopa! Haha känner bara hur trött man kommer vara på köttbullar och allt när julen väl är över ;p.

Du är min dröm, du är mitt allt. Men det känns inte riktigt som jag räcker till? Varför har jag alltid dessa tvivel. Jobbigt kan jag ju be att få tala om.

I want you to touch me like you usually do... I want you to kiss me and look at me and smile like you always usually do...

Gaaaaaaaaaaaaah, jag känner ångesten för hur mycket jag saknar dig :/!

Nej nu ska jag baka lite knäck eller något (:

TJINGELING! :D


fin!


you are everything I ask for, but my doubts complicates everything!