Wiho, fredag idag :)

2009-01-16 / 12:23:55

Äntligen fredag.
Har haft softevecka denna veckan. En jävla massa sovmorrnar och det har varit sjukt sköönt. För mej som är  lagom morrontrött iaf haha. Klarade också mitt omprov i Personlig försäljning. Jävligt skönt det, inga ig här inte :D. Ska ha redovisning av ett land sen idag, vill inte direkt men men sånt är livet. . 




Sen idag ska jag åka till daddy på landet haha. Ska bli skönt och komma iväg lite :). Efter allt igår och så..  Ahh söta ungen i mina tankar. Mkt najs att snacka med dej igår you crazy thing. Ville inte lägga på ;/. Men men :D. Kommer fler gånger haha.
 


Grattis till Tina underbara ungen i förskott också haha bara typ nästan en vecka i förskott men men haha :D. Tack för att du finns och alltid är så underbar. Ily! Jag finns där alltid för dej det vet du. Får hitta på något snart tycker jag haha :)! 


Blev så jävla arg igår på dessa jävla naglar så alla åkte av. Alla hade åkt av på ena handen, så tog bort resten på andra handen nu. Blev så lack. Men men men.  Har "black power" på mina fina naglar nu ist.


Är hungrig som fan men är nån jävla fisk i skolan, örk! Ska käka tacos ikväll mumsfillibaba =).

Näe nu måste jag träna på redovisningen, ha det så braou allihopa. Puss på er.






Fredaaag.

2009-01-09 / 14:00:26
Andra dagen efter jullovet nu, är enormt seg. Ville absolut inte gå upp imorse. . Men till slut orkade jag mej upp. Blev dock inte någon frukost och det kände jag av redan efter en halvtimme i skolan.. Inte bra inte bra.. Är sjukt trött idag ska hem och sova ett tag sen. Det tar på krafterna att tänka hela natten lång.. Har sovit max två timmar inatt usch..

Det bara dunkar runt runt runt i mitt huvud, vill på ett sätt men ändå absolut inte.. Jag ler, jag skrattar.
Men hur äkta är det egentligen på en skala ? 

Sitter i skolan, slutar snart.. ÄNTLIGEN FREDAAAAG säger jag bara..

Ahh har så fruktansvärt ont i min fot. Det började med ett skoskav och nu har det blivit inflammation i heeela foten :/. Skit också . .

Bara några dagar kvar nu tills du kommer hem :). Och glad är jag för det, för det som händer i Martinas värld just nu är inte att leka med.. Men ja. Det är försent nu.  Kan inte göra något åt det.  Får abstinensproblem...

Behöver skriva av mig.

2009-01-02 / 17:07:56
Jag har varit hos pappa sen den nittonde december, då när vi hade julavslutning. Och åker hem till kära helsingborg nu på söndag den fjärde januari. och då är det bara tio dagar kvar tills söta ungen kommer hem !! ja just det, när jag var på väg till skolan den nittonde december så mötte jag två personer vid ett övergångsställe, det var den ena personen som jag blev mest besviken på. kollade på mej och sen när personen insåg att det var jag så skulle man bara kolla ner i marken. näe fyfan säger jag bara!

nu är det 2009, ett helt nytt år framför mej. då kan man ju fråga sej varför martina svensson har hängt fast sej i det gamla....

jo för det är såhär: en underbar kille blev helt plötsligt en fullkomplig idiot och sårade mej. inte bara en gång utan flera. och jag kan nu inte få ut han ur mitt huvud. han älskar timbuktu - jag knarkar timbuktu. osv..

vill inte ha det såhär, jag vill vara glad.

den nya starten på mitt nya liv - 2009 liksom.

men jag lyckas inte hur jag än gör. vet inte vad jag ska göra länge ärligt talat.

tårarna kommer när jag sitter här i min ensamhet på min säng. 

för ingenting är värre än detta.

verkligen ingenting..

för den här personen bryr sej inte ens om att jag är såhär lessen, utan bara fortsätter sitt liv som ingenting har hänt . jag får ont. mycket ooont.


och samtidigt så tänker jag som fan på en underbar kille som befinner sej i thailand just nu. han är den sötaste ungen man någonsin har skådat & jag längtar tills han kommer hem :). <3<3

All in my mind boy. I'm crazy! Crazy in you. 

Men men det finns inget att göra åt detta känns det som. Jag vill skratta & le men det är inte äkta. Iaf inte just nu. Och jag hatar falskt... Men ändå, mina syskon kom hem idag och de bara kollar på mej och säger Martina, varför är du inte glad ? och då kommer tårarna än en gång.. en nioåring som ser att jag är olycklig, isf kan ju vilken idiot som helst se det ;/..


THE MAN WHO CAN'T BE MOVED - OUT OF MY HEAD!