Det trodde jag aldrig.

2009-09-25 / 10:17:59
Jag trodde jag var den enda, som fick höra dom smickrande orden och den enda som visste att du fanns där till 110% men jag hade visst fel. *suck* *suck* *suck*

Nu ska jag snart till skolan & sen bär det av till pappa, imorron blir det krök! Så roligt det ska bli, att få träffa mina babes! Caroline, jag älskar dig. Du är så jävla härlig hjärtat. Sen har vi då Amanda partyprisse nummer 1, grattis på din underbara dag 18 år vafan. Annie, den ballaste bruden i hela Sverige såklart ;D.

Livet leker.

2009-09-21 / 09:13:12

Allt är bra, exakt allt! Allt med Hampus går underbart dunderbra. Den underbaraste pojkvännen man kan ha helt enkelt!

Snart drar jag då till Thailand, idag är det bara 31 dagar kvar. Tiden går fort. Jag sparar och sparar så att jag kan köpa hela Thailand haha :).

Helgen har varit bra, har varit med Rebecka & älskling de mesta av tiden (: , mysigt mysigt. Ni är mina babes och så kommer det förbli, för ni stöttar mej i allt och lite till. Älskar er båda så sjukt jävla mycket!

Idag slutar jag halv fyra, sen ska jag hem och städa + tvätta. Sen blir det förmodligen att åka hem till Felicia en liten sväng, har inte varit med henne på länge så det är väl dags :). Måste också träffa Hampus så jag kan få mitt busskort + mina hörlurar som jag har glömt hos honom IGEN. Hahaha, jag är otrolig på att glömma saker hos dig älskling. Men men, är bara och hämta dom igen (:

I helgen blir det att sticka hem till pappa med älskling och sen blir det att fira Amanda baby som fyller 18 på lördagen och sen får man se vad man mer hittar på. Kanske träffar Louise också eller nått, får se vad som händer :).

The worriness makes me sick! :/



 

Hejhejhej hemskt mycket hej!

2009-09-19 / 23:14:20

Vet att typ ingen kommer orka läsa dett ändå. Men jag kände att jag behövde skriva av mig nu så nu gör jag det!



Jag saknar den vänskapen vi hade, bara jag tänker på det så blir jag allt annat än glad, men men men. Sånt är livet, jag vet om att jag förtjänar bättre än vad du har behandlat mig. Därför sa jag fuck off :)!


Fyfan att du försöker sno det jag blir mest glad av i hela världen, det som är som mitt lilla lyckopiller. Näedu, fyfan säger jag bara! Och jag hoppas fan inte att han är så idiotisk och går på ditt skit. IGEN! För då kommer verkligen HELA min värld rasa. Det vet jag redan om! Klarar inte av denna känslan.


Ibland känns allt underbart, sen pang bom händer någonting. Jag kan inte direkt bestämma om vad det är för något. Men ändå så är det något stort som är fel.


 De personer som stöttar genom allt. Jag älskar verkligen er. Så otroligt mycket! Det ska ni veta!
 <33333333333333333