Long time no see...

2010-10-14 / 01:06:31
Mycket och säga, mycket och berätta! Ska bara hitta orden...

Inte lätt det här ibland asså!

Written in the stars, a million ways away! Fan vad jag älskar den låten, den låten är kunglig!

Fredag blir det tempel med Michaela, awesome! Kändes att det behövdes att ha lite roligt i helgen thihi ;*

Älskar henne över allt annat!

Sen toppas det hela med att det BARA är 7 dagar tills jag åker till Thailand... Bangkok, all shopping, solen, fyfan vad jag längar!

Har nog aldrig varit så trött på livet som jag är just nu, allt känns tråkigt... Så vad kan locka mer än min underbara semester? Och det som är det bästa med alltihopa är att jag åker tillsammans med min älskade bästa vän! Michaela Nordén heter hon, väldigt fint namn. Tror faktiskt att ni hör på hennes namn hur awesome hon är!! Jag älskar henne iallafall. Finns ingen så bra som henne. Thihi ;*

Det är så jobbigt att preciiiiis börja gilla en kille och sen händer det något så blir det inget, jobbigt jobbigt! Men men :)

Jag lever singel livet och har kul, lever endast för att ha skoj med mina tjejkompisar. Tycker jag lyckas utmärkt med det..

Går ut varje helg och dansar rumpan av mig, antingen på fest eller ute på nattklubbarna.

UTMÄRKT!

Mycket på gång just nu kan jag bara säga...

Åker till thailand om EXAKT en vecka nu efter tolv hehe! & sen har jag en lägenhet på gång, väldigt fint en 3a... UTMÄRKT! Får se hur inredningen och allt blir, just nu ska det bara kännas för jävla skönt att ha en egen lägenhet! Sen är det ju massa shopping som gäller då inför både thailand och till lägenheten..

Ska bli så spännande thihi :)...

Men nu har jag tänk att jag ska somna lite, ska bli så skönt!

Imorgon blir det att fixa en ny laddare till min kära iphone 4a eftersom NÅGON viss idiot har snott min adidasväska med min mobilladdare, pengar & joggingbrallor i.. Så onödigt! Har haft mobilen nu död i två dagar, ångest? Ja faktiskt...

Peace out alla :)